De Bebaarde Brouwsels van 2013

De Bebaarde Brouwsels van 2013

Oud en Nieuw, het moment dat we een overzicht maken van het afgelopen jaar en vooruitkijken naar het komende jaar. 2013 was een mooi jaar voor De Bebaarde Brouwer, maar liefst een dikke 8 hectoliter gebrouwen (had gelukkig genoeg vrijwillige proevers). Daar zitten wel een aantal collabrewations bij, maar toch een aardige score.

Voor 2014 staat er nog van alles op de planning! Om een tipje van de sluier op te lichten kan ik al wel vertellen dat er een nieuwe sessie van het ‘Two Beards One Blonde’ project komt, dit maal een split batch versie met éénzelfde gist (Tja wat zou dat worden?). Verder lijken er bierige ontwikkelingen hier in Rotterdam op stapel te staan. En verder natuurlijk veel thuisbrouwsels en andere experimenten. Allemaal te volgen op dit forum!

Dat 2014 nog meer brouwsels mag bieden!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s