De Baard is terug!

We zijn inmiddels weer ruim twee jaar verder sinds de laatste blog post. Zoals je misschien al kan raden, ben ik even druk geweest. Vanuit De Kaapse ben ik bij Brouwerij De Molen aan de slag gegaan als brouwer. In de afgelopen twee jaar hebben ze bij daar de brouwerij flink uitgebreid en is deze zo voorbereid op de geplande groei in de toekomst.

Door alle drukte heeft mijn eigen project, De Bebaarde Brouwer op een lager pitje gestaan. Wel heb ik in de afgelopen jaren nog nieuwe bieren uitgebracht zoals de Mosaic Moustache (release Juli 2017) en de Midnight Moustache (November 2017) en recentelijk de Extra Smooth Beard (Januari 2018) en een volledig vernieuwde versie van de StoppelBaard Stout (Februari 2018).

Echter ben ik niet zo actief meer geweest met het onderhouden van de website. Daar wil ik in 2018 wel verandering in gaan brengen. Voor dit jaar heb ik al een aantal leuke zaken op de planning staan. Zo zal ik op zaterdag 24 Maart op het Boudewijn’s Bierfest (lente editie) aanwezig zijn. Op zaterdag 7 April zal ik met De Bebaarde Brouwer op het Noordwijkershouts Speciaalbierfestival staan.

De Mosaic Moustache en de StoppelBaard Stout zullen vanaf nu mijn vaste kernassortiment gaan vormen en dus het gehele jaar verkrijgbaar zijn op diverse adressen. Maar er staan ook al weer nieuwe specials en collaborations op de planning. Het huidige aanbod zal voortaan ook op deze website bij worden gehouden op de pagina Huidige Bebaarde Bieren.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s