Nieuw bier op komst!

We hebben in 2018 van een heerlijke warme en lange zomer mogen genieten. Het was dan ook een goede zomer voor menig bierliefhebber. De bierfestivals heb je tegenwoordig voor het uitkiezen. Voor de Bebaarde Brouwer was het ook een geslaagde zomer. Op menig festival heb ik mijn bieren mogen tappen. Dat de bieren ook goed ontvangen werden, maakte het des te plezieriger.

En dat is goed nieuws, want deze maand heb ik de stap genomen om minder te gaan werken, en twee dagen per week te wijden aan De Bebaarde Brouwer. Dat betekent dat ik in de toekomst meer tijd heb voor dit blog. Maar ook, en nog veel belangrijker, dat er meer bebaarde bieren in de planning staan.

Pornstache Front

Het eerste nieuwe bier zit op dit moment al in de tank, en zal medio november beschikbaar komen. Namelijk de Pornstache! Dit is een India Pilsner Lager. Een traditionele Tsjechische Pils gehopt met neo-klassieke Amerikaanse hoppen. De basis van Pils- en Caramouten zorgt voor een goed doordrinkbaar bier. Het gebruik van dry-hopping geeft het een rijk aroma van dennenhars en tropisch fruit. De droge afdronk nodigt uit tot de volgende slok.

Met de toevoeging van dit bier aan het assortiment, heb ik nu een vaste kern van drie bieren. De lichte en frisse doordrinker, Pornstache. De volle en stevige IPA met de Mosaic Moustache. En ten slotte de stoere en uitgesproken Stoppelbaard Stout. Hier wil ik het in de kern bij houden, maar dat betekent niet dat ik me alleen op deze bieren ga richten. Juist nu komt er weer aandacht voor meer specials en collabs! Dus hou het in de gaten.

Bottles Mock-UP JPEG

Dit bericht werd geplaatst in Biernieuws, Bierstijl. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s